Syyskuulumisia FysioPeimarista

Syksy etenee kovaa vauhtia ja ruskan väriloisto alkaa olla parhaimmillaan. FysioPeimarissa ei ole laiskoteltu, vaan lisää ammattitaitoa on hankittu säännöllisellä kouluttautumisella.

Lomien jälkeen elokuussa Piia suoritti Steccon fasciamanipulaatio-menetelmän II-osan ja Leena aloitti urakkansa Fysioterapeutin suoravastaanotto-koulutuksessa. Miikka syvensi osaamistaan lihasenergiatekniikka- koulutuksessa syyskuussa. Sirpa suoritti Spiraali Stabilaatio-ohjaajakoulutuksen ja tavoitteena on saada Tuotekehitystyön erityisammattitutkinnon opinnot valmiiksi lokakuun loppuun mennessä.

Syyslomat lähenevät ja koululaisten syyslomaviikolla Leena on poissa koko viikon ja Piia loppuviikon. Sirpa on lomalla viikot 44 ja 45.

Tässä tulisi taas tarjous syksyn kunniaksi. Osta kolme maksa kaksi -tarjous urheiluhieronnasta ja LPG-hoidoista. Tarjous on voimassa 1.-15.10.2019.

Kesälomat ovat jo melkein täällä...

Luonto on kauneimmillaan ja ihana kesä on täällä. FysioPeimarissa aherretaan koko kesän ajan, olemme avoinna helteestä huolimatta.

FysioPeimari on uudistanut myyntituotteitaan. Meiltä saat nyt Medituotteen laadukkaat hoitotukisukat ja tuet erilaisiin nivelvaivoihin. Tukia löytyy kaikenikäisille, myös lapsille. Älä siis lähde Paimiota kauemmas, saat asiantuntevaa palvelua FysioPeimarista. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Kesälomia vietämme seuraavasti.

Leena 17.6.-30.6., 15.7.-21.7 ja 7.8.-18.8.

Sirpa 1.7.-21.7.

Piia 22.7.-11.8.

Miikka 1.7.-7.7. ja 19.8.-1.9.

Tervetuloa, hyvinvointisi on meille tärkeää!

Kesän kynnyksellä

Äitienpäivä on viikon kuluttua ja päätimme sen kunniaksi “osta kolme, maksa kaksi “ kampanjasta. Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada hyvinvointia lahjaksi. Ja mikä estää hankkimasta lahjakorttia vaikkapa ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle.

Urheilun saralla kesälajit ovat jo startanneet. Kaikenikäiset jalkapalloilijat, lenkkeilijät, pesäpalloilijat, pyöräilijät ja suunnistajat viilettävät pitkin kenttiä ja polkuja. On hyvä muistaa lihashuolto urheiluhierojalla unohtamatta palauttavaa hoitoa LPG-laitteella. Urheilu- ja rasitusvammojen kuntouttamiseen saat ensiavun ja harjoitteluohjeet fysioterapeutilta.

Tervetuloa FysioPeimariin, hyvinvointisi on meille tärkeää!

Helmikuun ja kevään kuulumisia

Vuosi on alkanut vauhdilla ja talvilomiakin jo vietellään. Lähiaikoina lomailee Leena ( 13.2.-25.2.) ja Piia (18.2.- 24.2.). Sirpa ja Miikka ahertavat paikan päällä.

Vähän keväämmällä Miikalla lomalla 17.4.-28.4. ja Sirpa 1.5.-5.5.

Asiakkaat ovat mukavasti löytäneet LPG-hoitomme ja saaneet nopeasti helpotusta monenlaisiin kiputiloihin. Tervetuloa kokeilemaan, se kannattaa.

PhysioPilates-ryhmät pyörivät keskiviikkoisin. Uudella ohjelmalla jatketaan 6.3. alkaen Pääsiäiseen saakka.

Fascia-osaamistamme on myöskin täydennetty. Piia on suorittanut Steccon I-koulutuksen. Leena puolestaan osallistui Lasten tule-koulutukseen. Henkilökunta-sivullamme on ajantasaiset tiedot käymistämme koulutuksista.

Rauhallista Joulun aikaa toivottaa FysioPeimarilaiset !

Taas on vuosi lopuillansa ja pikkuhiljaa valmistaudutaan Joulun viettoon..

Jos joululahja on vielä hankkimatta, perjantaina 21.12. loppuu lahjakorttitarjouksemme “kolme kahden hinnalla”. Tämä tarjous koskee kaikkia terapiaa ja hierontaa.

FysioPeimarissa ollaan joulun jälkeen paikalla seuraavanlaisesti

  • 27.12, Leena ja Piia

  • 28.12. Piia Ja Miikka

  • 31.12. Sirpa ja Leena

FysioPeimariin on hankittu viimeisen teknologian mukainen LPG-laite Cellu M6 Alliance. Tervetuloa hoitamaan mm. kipuja, turvotuksia, arpia ja palautumaan urheilusuorituksista.

Kiitos kuluneesta vuodesta! Tervetuloa FysioPeimariin, hyvinvointisi on meille tärkeää!

"Syksyn tullen sieniä kasvaa..."

Syksy on saapunut ja kaikki FysioPeimarilaiset ovat taas työn tohinassa.

Syyskuun loppuun saakka hyvä tarjous Miikan hieronnoista: “kolme kahden hinnalla”. Kannattaa tarttua tarjoukseen.

Lokakuun 3.päivä startataan PhysioPilates-ryhmät. Sirpa suoritti PhysioPilates-ohjaaja koulutuksen kesällä. PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa fysioterapeutti. Ryhmät ovat pienryhmiä ( max 6henk. ) joten saat yksilöllistä ohjausta harjoitteluusi. Eka ryhmä alkaa klo 17 ja toinen 18.30. Hinta 90€ ( sis alv 24% ) / kuusi kertaa.

Tule mukaan harjoittelemaan ja lisäämään hyvinvointiasi pienryhmään. Ryhmät sopivat kaikenkuntoisille ja kaikenikäisille.

Tervetuloa FysioPeimariin, hyvinvointisi on meille tärkeää!

Kesäkelit ja lomat mielessä

Toukokuu on hellinyt meitä helteillä ja mikäs sen mukavampaa.

FysioPeimarissa on tapahtunut kaikenlaista ja elämä on ollut kiireistä yhdellä ja toisellakin. Opiskelija sai harkkajaksonsa suoritettua ja käteen jäi hyviä projekteja tuotoksineen. 

Koulutusrintamalla Sirpa sai akupunktiokokonaisuuden valmiiksi - aikaa kului kolme vuotta koko koulutuskokonaisuuden läpikäymiseen, mutta se kyllä kannatti. Lääkkeetön kivun hoito on melkoisen hyvä juttu.

Lomakuulumisia:

Miikka on lomaillut pari viikkoa ja palaa töihin 6.6. Sirpa on lomalla kesäkuun kaksi ekaa viikkoa. Leena lomailee juhannuksesta kolme viikkoa ja Piia lomailee 16.7. alkaen neljä viikkoa.

 

 

Keväisiä terveisiä

FysioPeimarissa on vauhti päällä ja kevättä rinnassa. Lomalla on Miikka 11.-17.4., muutoin koko porukka koossa. TERVETULOA, hyvinvointisi on meille tärkeää!

Täydennystä vahvuuteen tuo opiskelija Jenna-Maria, joka fysioterapiatyön lisäksi toteuttaa projekteja senioreitten, junioreitten ja työikäisten kanssa. Jenna-Marian harjoittelujakso toteutuu 16.4.-25.5.2018.

Henkilökunnan CV:t on päivitetty. Käypä tsekkaamassa "henkilökunta" -sivuilla millaista ammattiosaamista meillä on tarjolla.