Erikoistuntemusta neurologisten sairauksien hoidosta ja laajaa kokemusta kaikenikäisten kokonaisvaltaisesta fysioterapiasta

FysioPeimari Oy:n henkilökunnalla on vahva ammattiosaaminen kuntoutustarpeissa, jotka liittyvät neurologisiin sairauksiin, tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, urheiluvammoihin, kipuun, tapaturmien jälkeisiin tiloihin ja leikkausten jälkihoitoon. Pidämme huolta ammattitaidostamme säännöllisen kouluttautumisen avulla.

FysioPeimari Oy tarjoaa laadukkaita fysioterapia-, lymfaterapia-  ja hierontapalveluita kaikenikäisille asiakkaille Paimion ja lähikuntien alueella. Toimimme lääkinnällisten hoitohihojen ja –sukkien ( Venosan ) jälleenmyyjänä. Meiltä saat myös laadukkaat Tempur-tyynyt, joilla parannat nukkumisergonomiaasi.

FP_asiakastiedot_2018_infografiikka.jpg

FysioPeimari Oy toimii yhteistyössä Kelan, Varsinais-Suomen sh-piirin ( Tyks ), Paimion-Sauvon terveyskeskuksen, Härkätien terveyskeskuksen, Kaarinan terveyskeskuksen, FysiPartners Finland Oy:n, vakuutusyhtiöiden, Terveystalon ja työterveyshuoltojen kanssa. Teemme yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Toteutamme Kelan vaikeavammaisten kuntoutusta sekä lapsille että aikuisille, myös allasterapiana ja kotikäynteinä. Toimintamme on auditoitu Kelan toimesta vuonna 2016 ja todettu erittäin laadukkaaksi erityisesti ammattiosaamisemme ja tilojemme puolesta.