Kuulumisia...

FysioPeimari Oy:ssa aloitti elokuun lopulla terveydenhuollon sihteeri-opiskelija Roosa Nieminen. Roosa opiskelee parina päivänä viikossa ja muuna aikana toimii asiakaspalvelutehtävissä FysioPeimarissa.

Urheiluhierojamme Miikka Nieminen on edennyt fysioterapiaopinnoissaan työharjoittelu vaiheeseen. Miikalla on työharjoittelua 6viikon ajan alkaen 1.11.2021. Tänä aikana Miikan vastaanottoajat ovat ma ja ke illat sekä lauantait. Varattavat ajat löytyvät jo nyt www-ajanvarauksessa.

Opiskeluita on jo suoriteltu alkusyksyn osalta. Mm. lisäoppia on haettu fasciakoulutuksesta, neurologisesta koulutuksesta, hengitysfysioterapiasta ja yrittäjän digimarkkinoinnista.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Käy tilaamassa kirje sähköpostiisi joko www.sivuiltamme tai Facebook-sivultamme. Kirje sisältää terveyteen ja toimintakykyyn liittyviä aiheita, sekä ajankohtaisia tietoja FysioPeimarin tarjouksista.

Ensi viikolla alkaa marraskuu, joulua kohti kuljetaan huimaa vauhtia. Tervetuloa FysioPeimariin, hyvinvointisi on meille tärkeää!